Blog arhiv

Duhovna spodbuda

ponedeljek, 16. 12. 2013 | Avtor: Mateja Ferenčak
Svet se bo spremenil samo, če se bodo spremenili ljudje, in da bi se spremenili, potrebujejo luč, ki prihaja od Boga, tisto luč, ki je na božično noč tako nepričakovano vstopila v našo noč. (Benedikt XVI, homilija 2008)

GOVORILNE URE

četrtek, 12. 12. 2013 | Avtor: Mateja Ferenčak
V petek, 13. 12. 2013, bodo tudi v Domu Janeza Boska potekale govorilne ure od 16.00 do 18.00. Vzgojitelji vas pričakujemo!

Voščilnice

ponedeljek, 02. 12. 2013 | Avtor: Mateja Ferenčak
Dijaki DJB smo stopili skupaj in izdelali preko 1300 božičnih voščilnic. S svojo donacijo so nam priskočili na pomoč tudi starši naše dijakinje, ki imajo tiskarno. Denar, nabran s prodajo voščilnic, bo namenjen našim dijakom. Če želite kupiti voščilnice, jih pocukajte za rokav.

O želimeljskih jutrih

ponedeljek, 04. 11. 2013 | Avtor: Barbara Švigelj
Nek pregovor pravi, da je dobro vsako stvar prespati. Popolnoma se strinjam. Ker bi včasih najraje prespala jutra v DJB. J Komaj se med vikendi in počitnicami navadim razkošnih deset ur spanca, že se moram podrejati urniku, ki ga določa ta strašni zvok … budnica. Tudi najboljši komadi me ob tej nečloveški uri ne prevzamejo … Da o tistih pesmih, ki preizkušajo vzdržljivost živcev prebujajočega se...

Septembrski 'sedaj'

ponedeljek, 16. 09. 2013 | Avtor: Barbara Švigelj
Tale blog se ponuja kar sam od sebe: Napiši me! In ko se že začnejo pisati pompozne vrstice o novem začetku, novih priložnostih, novem učenju in še nadaljnje leporečenje o šolskem letu, ki je pred nami, si premislim. Zakaj bi vedno pisala o tistem, kar bo, ali o tistem, kar je bilo? Saj je sedanjost popolnoma enakopraven čas, ki je poleg tega še edini, ki ga imamo zares na voljo. In kaj so...

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani