Arhiv novic

Zadnjič

ponedeljek, 21. 05. 2012 | Avtor: Neža Verdinek
|

Zadnjič v teh dveh letih pišem tale dijaški blog.

Pravzaprav ne vem, kaj naj napišem.

 

Še štiri dni sem uradno prebivalka Doma Janeza Boska, potem se pa spet selim domov. Tale štiri leta so bila bogata in kljub temu, da imam - po pravici povedano - sedaj vsega že malo čez glavo, sem vesela, da sem bila tukaj. Mnogo dogodivščin se je pripetilo, ki se jih bom z nasmehom na obrazu spominjala, veliko fotk je bilo posnetih, ki še čakajo, da se razvijejo in jih spravim v album. Včasih sem bila jezna, velikokrat tako, da sploh nisem želela govoriti in sem šla samo spat. Pa je bilo naslednje jutro vse v najlepšem redu in čas je tekel dalje.

Zagotovo prvih nekaj mesecev ne bom ničesar pogrešala. Ljudi, ki so mi blizu, bom blizu ohranila. Po nekaj časa pa se bo pojavilo marsikatero pogrešanje...

Verjetno bo najtežje zvečer, ko bom legla v posteljo in ne bo v sobi nikogar, s katerim bi še kaj pokramljala. Ne bo skupnih večernih molitev in petja ob kitari ter vsesplošnega ženskega čveka. Ne bo DBTja, ne bo telovadnice, v kateri se dogaja marsikaj (kamor sem bolj kot ne hodila na oglede... ;)), ne bo oglasne deske in na njej izvirne misli tedna, ne bo seznama, kdo kaj "popuca".

Bodo pa spomini. Ki jih ne bom nikoli izbrisala. In v tem najbolj kul štuku sedme vzgojne bodo ostala dekleta, ki jih bom večkrat prišla pogledat. Dokler ne pridejo za nami v Ljubljano, kjer se bomo družile na kavah in čajankah in ko se bomo skupaj dogovarjale, kdaj gremo pogledat štuk.

 

Pa lepo se imejte! :)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani