Arhiv novic

Piknik 2. vzgojne skupine

torek, 26. 06. 2012 | Avtor: Borut Stramšek
|

Torek zadnjega tedna šolskega leta smo tretarji in Rižota (fazani) druge vzgojne pripravili našim sedmim najmodrejšim stanovalcem vzgojne piknik. Vse se je začelo malo po tretji uri popoldne, ko je Rižota začela s peko, ostali pa smo se jim počasi pridružili pod kozolcem oziroma kadar je pač kdo postal lačen. :)

Začelo se je kot le piknik ... hrana, pogovor in smeh ... A smo tretarji to kmalu spremenili, ko smo maturante seznanili z različnimi zabavnimi in adrenalinsko nabitimi nalogami, katera so morali tisto popoldne izpolniti. Sledeči del piknika je tajnost druge vzgojne ... A če pozorno pregledaš slike lahko izveš večino dogajanja. ;)

Sledila je slavnostna poslovitev naših dveh vzgojiteljev. Maturantom sta podarila bon za pico velikanko, ostalim pa mikrovalovko (za njeno uporabo, ne-članom druge vzgojne računamo 5€ oziroma polovico tistega, za pripravo katerega je potrebna mikrovalovka!) in pa kij, kateri bo naslednje leto pripadal predsedniku vzgojne.

Piknik so dopolnili še kickball, vojna vodnih balončkov in krst v želimeljskem veletoku - Želimeljščici. Maturante smo krstili za člane hiše slavnih druge vzgojne skupine, fazane pa za rižoto. :D

Druženje smo zaključili z ogromno smeha z ogledom vseh posnetih slik in filmčkov tistega dne.

 

Pa lepe počitnice še naprej!

2. vzgojna, 1. desno (Timi, Jan, Đoni, Tadej)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani