Arhiv novic

Odprli smo vrata

sobota, 15. 01. 2011 | Avtor: Neža Verdinek
|

Sobota, 15. januar 2011, dan, ki je za nekatere navadna sobota, za "Želimeljčane" in vse tiste, ki so nas danes prišli pogledat, pa ni (bil).

Vsako leto novi obrazi, vsako leto mnogo potncialnih dijakinj in dijakov, mnogo mamic in očkov, veliko bivših dijakinj in dijakov, sem ter tja tudi dedki in babice. Vse smo z veseljem sprejeli v naši hiši in jim jo s ponosom pokazali. Obiskovalci so se po ogledu ustanove ustavljali v učilnicah, kjer so profesorji strokovno pomenkovali s svojimi dijaki, manjkalo pa ni učnih listov, slovarjev, geografskih kart, matematičnih enačb in prešernega smeha. :)

Zaključili smo s sklepno prireditvijo v naši športni dvorani, ki sta jo z mnogimi šalami popestrila naša maturanta Anže in Simon. Predstavili so se nam Škampi, šolski band, ki letos deluje že kot četrta generacija, oba pevska zbora - mešani mladinski in dekliški ter domska plesna skupina.

Ravnatelja šole in doma pa sta z besedo predstavila delovanje naše ustanove in obiskovalce prijazno povabila, da se k nam še kdaj vrnejo.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani