Arhiv novic

Veroniko je zamenjala Anja

sobota, 22. 01. 2011 | Avtor: Neža Verdinek
|

...pisal se je 2. september, ko smo bile tretarke zbrane v "skupnem placu" in je Veronika rekla: "Ja, drage moje, nekej vm morm povedat... Z Lukom bova mami in ati!" :) Si predstavljate naše veselje?! Nasmehi do ušes, kriki veselja, solzice sreče. Čestitka kot se šika - pesem s kitaro. :) Norenje proti 1. vzgojni, da čestitamo še Luku...

In danes gre januar že skoraj proti koncu, Veronikin trebušček pa je v tem času močnooo zrastel. In prišel je trenutek, ko smo se morale uradno posloviti, ker je Veronika nastopila porodniški dopust. Čuden je bil občutek, ko smo se poslavljale; vse smo si uredile nosečniške trebuščke in odšle na naše zadnje skupne molitve. Po njih je ganljiv govor naše Teje na obraze vseh priklical solze, obudile smo spomine na prve nesamostojne korake v Želimljem, ki smo jih delale ne samo me, pač pa tudi Veronika... Tudi naše fazanke so v dobrih petih mesecih že marsikaj doživele z Veroniko, dejstvo pa je, da smo se nanjo vse zelo navezale - bila je naša druga mami, sestra, prijateljica - vse. Punca in pol. :)

Veronika, tudi tukaj želim zapisati en velik HVALA. Za vse, kar si (bila) in kar si naredila za nas. :)

Verjamem, da bomo kljub tvoji odsotnosti ostale povezane, saj človeka, ki te tako zaznamuje, kot si nas ti, ne moreš kar izbrisati iz svojega življenja... :)

 

Vendar nismo ostale same. Gotovo se je splačalo, da smo Petru (Končanu :)) že od septembra kar naprej hodile prišepetovat (ni šlo za nezaupanje Petru, temveč za iskreno željo), da bi rade dobro zamenjavo za Veroniko. In smo jo tudi dobile. (Hvala, Peter! :))

Prišla je simpatična rdečelaska, Anja, ki smo jo takoj vzele za svojo. Prvi nasmehi so res bili nekoliko sramežljivi, a smo se hitro ujele in navezale stike, ki bodo s časom zagotovo prerasli v prava prijateljstva...

In zate, Anja, DOBRODOŠLA V SEDMI! :)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani