Arhiv novic

Vtisi z dneva odprtih vrat

sobota, 19. 01. 2013 | Avtor: Bernardka Rupnik
|

Elizabeta in Zala iz Šentjošta, 14 let: Zanimivo, zabavno, veliko izveš, dobre sobe, predvsem postelje, kjer lahko spimo. :P

Veronika, 4 leta iz Bukovščice: Tukaj je lepo, ker je tukaj moja mami.

Ana in Neža, Ljubljana, 14 let: Lepo, sproščeno, zabavno… všeč mi je hrana. :D

Jožef, iz Ljubljane, le 27 let: Joj, kako lepo!

Tadeja in Špela 13, Celje : zanimivo, lepo…!

Karmen Krnc, 14 Loški Potok: Zanimivo, dobra organizacija in dobro vzdušje!!!

Matej, 20 let,  Bloke: Če bi še enkrat izbiral bi se spet definitivno odločil za Želimlje!

Anamarija iz Bele krajine in Zala iz Velikih Lašč, 14 in 13 let: Domače, prijetno vzdušje, lepa hrana( :D, lahko je tudi dobra), zanimivo, sproščeno, zabavno, lepo, prijetno, čudovito, lepe vzgojne, dobre sobe in postelje, fantastično, prijazno okolje in ljudje, veselo, izredno! :D

David iz Šmartnega pod Šmarno goro: Bilo mi je zelo všeč in zanimivo.

Urška, 12 let, iz Gorenje vasi:  zelo mi je bilo všeč, dobro je organizirano, komaj čakam, da bom dovolj stara za vpis. (:

Neža in Lucija, iz Želimelj, 14 let: Všeč mi je dom (prostori…), prijazni dijaki….

Larisa iz Velenja, 13 let: Všeč mi je predvsem, da se dogaja veliko stvari. Dom zgleda super. ;)

Ivan in Helena Rožnik, Horjul: Že pri vstopu v Dijaški dom sva bila prijazno sprejeta od strani ravnatelja, kar naredi zelo dober vtis. Ko prideš v učilnice, svoje dobre občutke samo še nadgradiš. :)

Tadej iz Šmarnega pod Šmarno goro,13 let: Zelo rad prihajam sem na duhovne vaje , tukaj mi je všeč,ker je gimnazija na podeželju. Tudi sam si sem želim priti,čeprav sem šele 7. razred.

Matic Kosem, rojen Kosem, Dol pri Lj. , ma vas rad! : Vedno, ko vstopim v dom, začutim toplino, ki jo na nekaterih šolah pogrešam.. Všeč mi je, da so dijaki med seboj zelo povezani.

Iza Vrtačnik iz Domžal, 13 let: Gimnazija se mi zdi vredu, najbolj pa so mi bili všeč latinščina , matematika in zgodovina. <3

Karmen Dolenšek, 14 let, Šmarješk Toplice: Gimnazija se mi super in je za enkrat moja izbira za srednjo šolo. Najbolj sta mi všeč angleščina in zgodovina  :)

 

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani