Arhiv novic

Dogodivščine 2. vzgojne

torek, 09. 04. 2013 | Avtor: Borut Stramšek
|

Prejšnji torek smo se odpravili k Markovi ženi in otrokoma. Naš vzgojitelj Marko pa je šel z nami. Čeprav je malce deževalo, nas v njegovi hiši to ni preveč motilo. Tja smo se odpeljali z avtobusom, del poti pa smo prepešačili.

Prva stvar, ki smo jo pri Marku opazili so bile Lego Duplo® kocke. Kmalu smo se zapletli v pogovor z njegovo družino, ki je mimogrede prav carska! Marko se ni pokazal kot zelo vljuden gostitelj, saj nas je kmalu zaposlil z izgradnjo kuhinje. A take manjše. Iz IKEE©. Po tem 'napornem' delu smo se pogostili z okusno MEGA MAXI VELIKO pico, ki je bila kljub odvečnemu fižolu nadvse okusna. Za tem smo se sprostili ob poslušanju Markovega čela, orglic, harmonike ter klavirja. Marko nam je zaigral kar vse naenkrat in to brez zunanje pomoči. Preden smo odšli smo se okrepčali z nadvse okusnim domačim pecivom, ki NI vsebovalo ruma. Čas je hitro tekel in kmalu je napočil čas slovesa. Poslovili smo se od njegovega bivališča in družine.

Peš smo se odpravili na glavno avtobusno postajo in se z avtobusom odpeljali na Smrjene, od koder smo napol odpešačili napol pa se odkotalili v Želimeljsko dolino, kjer smo s praznimi želodci zaspali. Upajmo, da bomo kljub temu besedilu še kdaj povabljeni na obisk.

Ekskluzivno poročilo sva bila prostovoljno prisiljena napisati DAVID PAULIČ in NACE PINTAR.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani