Arhiv novic

Že skoraj na počitnicah?! :)

nedelja, 12. 06. 2011 | Avtor: Neža Verdinek
|

Verjetno res.

Ocene se počasi zaključujejo. Dnevi so vse toplejši, dijaki pa se navdušeno (nekateri sicer nekoliko manj - iz različnih vzrokov) sprehajamo po hodnikih in čakamo naslednji petek. :) Ni več daleč. ;)

Minilo je hitro. Septembra, ko smo začeli, so nam profesorji ves čas govorili, da bo treba res delat, ker bo konec tako hitro tu in že bomo maturantje. "Ah, kdo bi jim verjel?!" smo si mislili. Pa smo se motili. Meseci so kar tekli in tukaj je junij.

Sploh ne vem, če sem se petkrat v tem letu dolgočasila, ali pa ne vedela, kaj bi počela. Vsak odmor je bilo nekaj - enkrat pevske, drugič DBT, tretjič kofetkanje s sošolkami, četrtič kakšna masaža, petič čvek pri kakšni vzgojiteljici ali pa "Želimlje trip". Pri oni hiši tam za ovinkom so uredili teraso, tam zgoraj imajo nov avto, v atriju so odcvetele in spet zacvetele vrtnice, no, edino Želimeljščica je ostala mrzla. Vse smo prehodili, predebatirali... Zapazili smo kakšen nov parček, ki je zaljubljeno ležal na travniku in mežikal proti soncu, obrisali smo kakšno solzo, ki je spolzela po licu in se mnogokrat objeli. Smejali smo se, se veselili rojstva potencialnih Želimeljčanov, pisali za Preblisk, se včasih sekirali zaradi matematike, ki smo jo naslednji dan pisali, šli k sv. maši, odšli darovat sv. mašo tudi na Onkološki inštitut, sprejeli obiske od tu in tam, peli in se igrali. Včasih pa si pripravili pravo malo pojedino...

Tretarji zaključujemo letošnje leto že z rahlim oprezanjem na bodoče fazane, ki pridejo v četrtek na šolo, da se vpišejo... Frrr frrrr, komaj čakamo, da jim v septembru pripravimo dobrodošlico... ;) (Ne bojte se, fazani, nič hudega vam ne bo! :))

Zaključujem z mislijo, da se je leto zares hitro obrnilo in mislim, da smo ga dobro izkoristili.

Naj bosta lepa prihajajoča dva tedna, do počitnic se pa že še kaj oglasimo. :)

Bodite v cvetju!

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani