Arhiv novic

Veseli november

četrtek, 10. 11. 2011 | Avtor: Neža Verdinek
|

V sedmi VS smo se pred kratkim začele pripravljati na veseli december. :)

To pomeni, da je potrebno najprej napisati pismo Miklavžu. Naša vzgojiteljica Anita se je odločila, da nam da možnost, da svoje želje povemo javno, zato je na oglasno desko obesila plakat in nanj z velikimi črkami napisala: "Miklavž, prinesi mi..." in vsaka dopisuje svoje želje. Verjetno bo kmalu tako poln, da ga bomo morale nastaviti na okensko polico, da ga bodo angelčki odnesli Miklavžu, me pa bomo pisale na nov list. :)

Včeraj smo izžrebale listke, na katerih smo dobile ime dekleta, kateremu bomo do 6. decembra skrite prijateljice in jo bomo razveseljevale z mislimi, lepimi listki, ugankami ali pa kakšnim sladkim presenečenjem. :)

 

Saj veste, kako je, ko ženski "pade cukr", a ne?! No, če klub v tistem času ni odprt in če v predalu ni čokolade, je zelo uporabna zadeva tudi kakav. Zrcalce smo vprašale, katera je najlepša v našem štuku. :) (na seznamu za Miklavža je, upam, tudi čokolada. Drugače jo bom pa jaz dopisala. :))

In sonce je tudi posijalo, pa čeprav le za kratek čas! Anita je v 1L ujela dekleta, ki so v sebi prebujale otroka in skozi okno pihale čudovite balončke. :)

 

Danes pa smo ugotovile, da naše ribe že dooolgo plavajo v isti vodi... Pa je Maruša priskočila na pomoč in eno od njiju skušala zgrabiti za rep, da ne bi bilo treba močit mrežice... Pa sva vseeno zmočili mrežo, ker je bila riba nekoliko prehitra in jima zamenjali vodo. Sedaj sta srečni in hitreje plavata. :)

 

Dogaja se, kot lahko le na hitro in skozi borne opise preberete, vse pa vam potrjujejo fotke. :)

Lepo se imejte do takrat, ko spet ne ujamemo česa zanimivega! :)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani