Arhiv novic

AFTERPARTY MATURANCA

četrtek, 22. 03. 2012 | Avtor: Bernardka Rupnik
|

Ljubljana, Hiša Teppanyaki, 18. 3. 2012, 01:35 – 05:20

 

Sediva v kotu in opazujeva dogajanje v zgornjem nadstropju kraja zločina. Vzdušje je vroče, saj peščica ljudi igra »flašo resnice«, drugi pa grejejo stole, se pogovarjajo in pijejo vročo čokolado.

Iz spodnjega nadstropja se sliši glasna glasba, zato bova skočili in pogledali kaj se tam dogaja.

WAW!  Kako pestro je tu spodaj! :) Nasmejan DJ, plesna množica, razigrani natakarji, nora osvetljava, še boljša ogledala, najboljboljši odrček in  udobni  kavčki za počitek.    

Natakarica nama ravnokar sporoča, da je porabila že 4 kilograme limon. Uf, kakšna žeja! In koliko popite limonade! (ura je šele 3:15). Ker je zmanjkalo limon sedaj strežejo pomarančni sok, ampak nas to ne ustavi.

Nekaterim je od plesa postalo zelo vroče. B.K. in L.U. sta se ohladili ob steni, ki je bila bolj mrzla kot najhladnejši ledenik na celem svetu (za njiju seveda J). E.K. ravnokar vneto pleše! Kakšen izrazni ples! Genialno!

Kaj pa se dogaja tam zadaj? U, A. B. in M. Z. sta okupirala kavč za steno in hočeta nekaj zasebnosti. 

DJ je pravkar zavrtel izvrsten brazilski komad in množica je ponorela. Vsi plešejo kot nori in vzdušje je na vrhuncu! Fenomenalno! Ostali sva brez besed  in potrebujeva malo svežega zraka.

V bližnjem grmovju nekaj navdušencev nabira borovnice, drugi pa so si našli svoje prioritete. Spet tretji so potrebovali malo telovadbe, četrti pa navdušeno prepevajo. Med nami so se našli tudi ljubitelji cvetličnih korit. :)

Nihče ni obstal celo noč le na enem mestu. Videli sva številne selitve po stopnicah gor in dol, skozi vrata noter in spet nazaj ven. Priznati morava, da nama res ni dolgčas. :)

Sedaj pa natakarica naznanja, naj se gremo solit, saj je zmanjkalo tudi pomaranč.

Čeprav še nismo utrujeni in nas noge še vedno držijo pokonci, pa bi si natakarji radi privoščili nekaj spanja, zato iz vljudnosti odidemo in jim zaželimo lepe sanje. Mi pa odidemo vsak v svojo smer. Nekateri k maši, drugi v stanovanja, tretji pa na vlak oziroma avtobus  ter proti domu.

Bilo je supermegafantasničnodobronajboljšeodbitonoro! Se vidimo naslednjič! :)

 

 

M.V. in  A.C.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani