Arhiv novic

Pot preživetja!

četrtek, 29. 06. 2017
Vas zanima, kako izgleda boj za preživetje v zadnjem tednu šolskega leta? Poglejte si! :)

Literarni večer

četrtek, 29. 06. 2017
Ko se ljubitelji lepo vezanih besed zberejo pod zvezdami in ob soju sveč prebirajo svoje ljube poete ...

Zaključek v 8.

torek, 27. 06. 2017
Zadnji teden šolskega leta. Zadnji ponedeljek. Zadnji torek. Čas za vzgojni piknik. Čas za odhod na morje. Vse to v 8. vzgojni.  In če potegnem črto. Bilo je sproščujoče, navdihujoče. Ostalo bo polno lepih in smeha polnih spominov. Hvala 8.!

Snemanje pri Alexu

torek, 13. 06. 2017
Skupina Inanidi, ki je na Strgani struni dobila 1. nagrado s strani žirije, je imela včeraj prav poseben dan. S strani žiranta Alexa Volaska so dobili namreč še posebno nagrado – snemanje v profesionalnem studiu Inštituta in akademije za multimedije, kjer Alex zaključuje svoj študij. In to se je včeraj uresničilo. Občutek snemanja v studiu je res drugačen kot na odru. Alex je tam kot doma, tako...

Slovo od maturantke iz 7.VS

četrtek, 08. 06. 2017
Od nas se je poslovila dolgoletna sestra, prijateljica in mama naše vzgojne, Katja Markelj. Njen duh bo vedno ostal med nami in nas spremljal na vseh poteh. Ne bomo se je spominjale le po lepem petju in zumbi, ampak tudi po neomajni ljubezni do kuhanja in želji, da bi postala vrhunski »chef«. Upamo, da ti bo zdaj lažje, Katja. Pogrešale te bomo! Neža Jarc in Klara Markelj s 7. vzgojno.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani