Arhiv novic

Vzgojitelji gredo na lepše :)

četrtek, 10. 11. 2016 | Avtor: klarap
|

Tudi naša vzgojiteljska ekipa sem ter tja potrebuje dan le zase. Mi smo si v ta namen privoščili petek pred počitnicami - da smo si zagotovili dovolj regeneracijskega časa po vseh podvigih, ki so nas čakali ... :)

Ker želimo čim bolje razumeti naše dijake, smo se za začetek (in jutranjo kavo) dobili kar v enem izmed njim ljubih ljubljanskih kavarnic, kjer pa se nismo ogreli le s toplimi napitki, ampak tudi z nekaj pošteno trapastimi igrami. (Da smo pač takoj prestavili vibracije naših glasilk na raven glasnega smeha.) Sledil je pravcati pohod po ljubljanskem centru, ki pa ni bil povsem prostovoljen - po ulicah so nas vodile posebne naloge, ki so se skrivale v kupčku kuvert. Tega je sicer resda prejel vsak izmed vzgojiteljev svojega, toda za dekodiranje sporočil smo morali uporabiti skupne moči. Še dobro, da je v nas močan ekipni duh! ;)

Po poti smo - kako nenavadno za naše ljubljansko velemesto - srečali cel kup znanih obrazov in selfiji so bili neizbežni. Želimeljčani so pa res vsepovsod!

Zadnja izmed kuvertnih nalog nas je pripeljala pred uršulinski samostan, v katerem so nam sestre že pripravile kapelo za sveto mašo. In naš dan smo sklenili še pred Njim. Na oltar smo položili naš trud in čas, naše ljube dijake, vse naše odnose, težave in strahove ...

In ker prazna vreča ne stoji pokonci, je bil skrajni čas še za eno odlično kosilce. Kup vzgojiteljev, majha kuhinja in veliko ustvarjalne žilice, pa se v slabi urici na mizi znajde prava pojedina!

Lepo je biti želimeljski vzgojitelj! ;)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani