Arhiv novic

Duhovni večer 6. VS

torek, 10. 10. 2017 | Avtor: klarap
|

Četrtek, 28. september, je bil na koledarju označen kot prvi duhovni večer letošnjega leta. Za pripravo smo bile določene punce iz 6. vzgojne skupine, ki smo za delo poprijele že teden dni pred tem.

Ker smo bile pri tematiki svobodne, je bilo idej na pretek, eno pa smo izbrale in jo razvile ter uporabile. Dodale smo še glasbo, sceno, kratko igrico, polno naukov, ter molitve. Ker je bil to prvi duhovni večer za nas, fazanke, si še nismo najbolje predstavljale, kako to izgleda. Posledično smo se še bolj veselile in bile v velikih pričakovanjih. :)

Fitnes se je začel kmalu polniti, naša trema pa je naraščala. Začele smo s pesmijo, nadaljevale pa z "učno uro fizike". Mislim, da je bila igrica veliko dijakom poučna in si bodo formule sedaj lažje zapomnili. :) Sledila je še ena pesem in pa zelo lepa molitev, ob kateri smo se vsi zamislili ter na koncu še zahvalili Bogu.

Program je zaključil Peter Končan z nekaj besedami; nekatere so bile v spodbudo, druge bolj za informacijo.

Kdor je želel, je lahko šel k spovedi.

Meni je bil duhovni večer res prijeten in mislim, da smo se odlično odrezale! Upam, da bo vsem ostal v spominu - predvsem njegovo sporočilo.

Ana M.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani