Arhiv novic

Božiček za en dan

torek, 12. 12. 2017
Da se ob boožičnih praznikih ne bi veselili samo mi, ampak tudi tisti, ki živijo v težjih razmerah, smo se tudi letos dekleta sedme in šeste vzgojne skupine odločile, da bomo sodelovale v akciji Božiček za en dan. Tako smo pripravile kup daril, ki bodo razveselili otroke po Sloveniji in tudi južneje. Upamo, da bodo naša darilca, pisemca in lepo zavite škatle polepšale božične praznike čim več...

Lara in klubski večer

nedelja, 10. 12. 2017
Pred časom je bila pri nas na obisku Lara Jan, nekdanja dijakinja želimeljske ustanove. S seboj je pripeljala dva prijatelja glasbenika, s katerima ustvarja glasbo, prijetno ušesom in srcu! Kaj se je ta večer slišalo iz kluba, vam ne moremo pokazati, lahko pa si pogledate nekaj fotografij!  Lara, še kdaj! :) 

Delavnica adventnih venčkov

nedelja, 10. 12. 2017
Tik pred začetkom adventa se je odvijala tradicionalna adventna delavnica, na kateri smo izdelovali venčke. Zvečer smo jih blagoslovili, nato pa so konec tedna odpotovali na vse konce Slovenije (kakšen pa tudi v katero izmed sob dijaškega doma).

Skavtski adventni venec

nedelja, 10. 12. 2017
Vsak adventni večer se cel dijaški dom za nekaj trenutkov zbere na tistih oknih, ki gledajo v atrij. Zakaj? Ker se tam odvija kratka, a v srce segajoča adventna molitev, ki je namenjena osebnemu premisleku, pa tudi molitvi drug za drugega. Da pa v našem atriju sploh stoji ogromen adventni venec, so poskrbeli skavti! Kako? Poglejte si :)

Ženski večer

četrtek, 07. 12. 2017
V sredo smo se nekatere domovke zbrale in skupaj preživele ženski večer. Pridružila se nam je dipl. medicinska sestra Alison Kogoj, ki nam je povedala nekaj o menstrualnem ciklusu, Billingsovi metodi naravnega načrtovanja družine in nam razjasnila, kaj vpliva na naše počutje v teh dneh in zakaj smo v nekaterih dneh bolj tečne, drugič pa polne energije, moči in dobre volje.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani