Arhiv novic

Heresov 3x3 košarkarski turnir

sreda, 20. 06. 2018
Vroče poletno popoldne je postreglo z litri pretočenega znoja, zadetimi 25 trojkami, nekaj bananami ... seveda veste, da govorimo o Heresovem 3x3 košarkarskem turnirju. Udeležilo se ga je osem ekip z zanimivimi imeni, končni vrstni red pa je bil takšen: 1. Saleti 2. Tjulni 3. Štrukeljci 4. Neverjetni 5. Kepici 6. S3C 7. Sufražetke 8. Orešniki Naj omenimo, da je zmagovalec pobasal pico iz Trafo...

Hokejski turnir - STANE

torek, 19. 06. 2018
Po nekaj letih premora, smo zopet organizirali hokejski turnir STANE. Sodelovale so štiri ekipe, najbolje od vseh se je odrezala ekipa Tantre (Aljaž, Jaka, Marcel in Marta). Turnir je minil v sproščenem duhu, kot zanimivost velja omeniti, da je bila v vseh ekipah zastopana oba spola. Upamo, da do naslednjega turnirja STANE ne bo minilo preveč časa ;).   

Domski ples

ponedeljek, 18. 06. 2018
V zadnjih dneh pred počitnicami smo si privoščili en konkreten domski ples! Odvečna energija je kar kipela iz nas ;) 

Kmečke igre

ponedeljek, 18. 06. 2018
Vsi tisti, v katerih je vsaj ščepec kmečkega duha, so se lahko preizkusili v kmečkih igrah! In kot pravi kmetje se tudi mi nismo prav nič ustrašili dežja ;) 

Telovo

ponedeljek, 04. 06. 2018
Ob prazniku sv. Rešnjega telesa smo se domovci zbrali v želimeljski župnijski cerkvi in skupaj obhajali sveto mašo, ki so jo pomagale oblikovati prav vse vzgojne skupine. Povezani ob oltarni mizi smo se zahvalili za dar evharistije, ki nas vsak dan krepi tudi v naši domski kapeli.

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani