Arhiv novic

Vikend 8. VS

četrtek, 08. 03. 2018
(P)Ostani gospodična Prava! “Jaz grem s kombijem, jaz z Jano, jaz s Petro, mene pelje Urška.”  Tako smo se pogovarjale še dan pred odhodom v Godovič na vzgojni vikend.  Tema: kako postati gospodična Prava. Prva točka: biti dobra prijateljica. To smo poskušale osvojiti ob kreiranju majčk druga za drugo. Druga točka: biti dobra gospodinja. To nam je uspelo ob peki jabolčnega in novega-...

Domijada - glasbeni izbor

sreda, 07. 03. 2018
V Želimljem je potekal regijski izbor za Domijado - veliko vseslovensko tekmovanje med dijaškimi domovi. Med drugim smo lahko prisluhnili tudi glasbenikom dolenjske regije. Takole so nas razveselili s svojim glasbenim ustvarjanjem!

Koncert Heresovega zbora

ponedeljek, 05. 03. 2018
Kdorkoli se je kdaj spraševal, kaj naši bivši dijaki počnejo po zaključku želimeljske gimnazije, je minuli teden dobil vsaj delni odgovor. Vsi pevsko navdahnjeni se srečujejo na pevskih vajah pod vodstvom Blaža Podobnika in s svojimi glasovi ustvarjajo čarovnijo. Hvaležni smo jim, da so z njo začarali tudi nas!

Duhovni večer 5. VS

ponedeljek, 05. 03. 2018
Začetek postnega časa je za kristjane lahko zelo milosten trenutek, na kar so nas opozorila tudi dekleta iz 5. vzgojne skupine. Na duhovnem večeru smo razmišljali o Jezusovi žrtvi za nas ter o tem, kako bomo preživeli prihodnje tedne. Večer smo zaključili s pepeljenjem.

DBT predstavitve!

sreda, 14. 02. 2018
V zadnjem tednu januarja se je v Majcnovi dvorani odvil spektakularen dogodek DBT predstavitev vzgojnih skupin! Dvorana je pokala po šivih (malo zaradi števila dijakov, malo zaradi smeha, malo zaradi rekvizitov ...), voditelja pa sta na odru sijala v vsej svoji improvizatorski nadarjenosti in igralski navdahnjenosti. Vzgojne skupine so se predstavile s svojo temo, plakatom in himno, na koncu pa...

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani