Arhiv novic

Božičnica v 5. VS

petek, 12. 01. 2018
V sredo, 20. 12., se je zbralo ljudstvo 5. vzgojne skupine. Na sodišču sta jih sprejeli dve božičkovi sodnici in dve odvetnici. Da bi obtoženke dokazale, da niso ničesar zagrešile, so morale opravljati najrazličnejše izzive. Na koncu nas je obiskal Božiček, ki nas je razveselil s palačinkami. Večer smo zaključili z molitvijo.

Božična šesta

petek, 12. 01. 2018
Tudi letos je imela šesta čisto svojo, posebno božičnico. Zavrtele smo čas nazaj in se prelevile v srednjeveške princeske. Vzgojni skupini smo pridihnile božičnega duha, postavile jaslice in po hodniku je zadišalo - po pici! :) Ni manjkalo smeha, petja in plesa. Na šesto smo (že tradicionalno) nazdravile z ingverjevim pivom. Po molitvahpa so nam večer še polepšali fantje iz 3. VS, ki so nam s...

Festival Četrtinke

petek, 12. 01. 2018
V sredo smo v četrti četrti otvorile festival četrtink. Na umetniško spontanem festivalu je vsaka prispevala delček sebe in tako smo skupaj soustvarile pravo četrtinsko vzdušje. Seveda pa niso manjkale niti misli za dušo in kozarec šampanjca.

Božičnica 2017 (program)

torek, 09. 01. 2018
Po napornih pripravah je končno prišel dan letošnje božičnice! In ves naš trud se je izplačal! Večer se je pričel s predstavo v Majcnovem domu, ki nam je približala Jožefovo in Marijino mukotrpno iskanje prostora - ugotovili smo, da smo marsikdaj tudi mi prav podobni betlehemskim prebivalcem, ki sploh niso opazili, kako posebna družina trka na njihova vrata ... (Da je bil večer še lepši, so med...

Božično prepevanje v klubu

torek, 09. 01. 2018
Da večer ne bi prehitro izzvenel, se nas je lepo število nagnetlo v klubski prostor, kjer smo se posedli okoli naših kitaristov in zapeli. In peli smo vse do naslednjega dne - dobesedno! :)

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani