Arhiv novic

Vodne igre

četrtek, 28. 06. 2018
Še zadnja objava dogodkov zadnjega tedna. :) Vodne igre, nepozabno popoldne smeha in zabave. Naj več o tem povedo slike!

Zadnji večer pred počitnicami

torek, 26. 06. 2018
Zaključni večeri so vedno nekaj posebnega. Tudi letošnji zadnji predpočitniški večer v domu je bil tak! Zdaj pa počitniškim dogodivščinam naproti!

Literarni večer pod zvezdami

torek, 26. 06. 2018
V znamenju sproščenosti zadnjega šolskega tedna smo si privoščili tudi literarni večer pod zvezdnatim nebom! Bilo je poetično lepo! Sploh zato, ker smo lahko poslušali tudi poezijo iz novoizdane pesniške zbirke Tinkare Koračin! :) 

Heresov 3x3 košarkarski turnir

sreda, 20. 06. 2018
Vroče poletno popoldne je postreglo z litri pretočenega znoja, zadetimi 25 trojkami, nekaj bananami ... seveda veste, da govorimo o Heresovem 3x3 košarkarskem turnirju. Udeležilo se ga je osem ekip z zanimivimi imeni, končni vrstni red pa je bil takšen: 1. Saleti 2. Tjulni 3. Štrukeljci 4. Neverjetni 5. Kepici 6. S3C 7. Sufražetke 8. Orešniki Naj omenimo, da je zmagovalec pobasal pico iz Trafo...

Hokejski turnir - STANE

torek, 19. 06. 2018
Po nekaj letih premora, smo zopet organizirali hokejski turnir STANE. Sodelovale so štiri ekipe, najbolje od vseh se je odrezala ekipa Tantre (Aljaž, Jaka, Marcel in Marta). Turnir je minil v sproščenem duhu, kot zanimivost velja omeniti, da je bila v vseh ekipah zastopana oba spola. Upamo, da do naslednjega turnirja STANE ne bo minilo preveč časa ;).   

o piškotkih © Dom Janeza Boska 2010

izdelava spletne strani